Vajon milyen negatív következményei lehetnek annak, ha a zárcsere kivitelezését nem egy magasan képzett szakemberre bízza?
Először is nagyon sok gyártónál a garancia feltétele, hogy a zárcsere szakember által történjen, tehát ezen nem érdemes spórolni.

Továbbá hiába vásárol meg egy prémium minőségű zárat, ha azt nem zárszerelő szakember cseréli, akkor könnyen “sebezhetővé” válhat a zár, hiszen, ha az nem szakszerűen van beépítve, egy esetleges illetéktelen behatoló könnyedén kinyithatja azt. Hogy ezt elkerülje, hívjon igazi szakembereket: +36 30 34 36 136, kollégáink várják hívását.
Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Miért válasszon minket?
Nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy Ön akkor dönt a legjobban, ha minket választ, hiszen mi több, mint 13 éve dolgozunk a szakmában, ennek köszönhetően már megszámlálhatatlan zárat nyitottunk ki kulcs nélkül, az ajtó minimális roncsolásával.

Hívjon minket MOST a következő telefonszámon: +36 30 34 36 136, és kollégánk akár azonnal indul.

Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk. Hívjon bátran! Szakembereink várják hívását.
Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Bátran hátradőlhet majd, míg a javítás folyik, de akár végig szakemberünk mellett is állhat
  • mert mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk
  • nincs mit takargatnunk a munkamódszereinkben, lelkiismeretes szakemberek vagyunk, akik igényesek a munkájukra
  • 2002 óta több év tapasztalattal rendelkezünk


Amennyiben Ön azt szeretné, hogy a lakásának ajtaja a lehető legrövidebb idő alatt és a legkisebb roncsolással legyen kinyitva, akkor válasszon minket! Hívjon a következő telefonszámon: +36 30 34 36 136!

Nem kell aggódnia attól, hogy a zárnyitás órákra elhúzódik, hiszen nekünk is az a célunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ki tudjuk nyitni a zárat, mert így tudunk hatékonyan dolgozni, és a lehető legtöbb embernek segíteni egy nap.

Továbbá biztos lehet abban, hogy teljesen logikus döntést hoz, ha minket választ, mert mi nem másodállásban és nem kényszerből foglalkozunk (többek között) zárnyitással, hanem ez a főállásunk, a hivatásunk.

Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Figyelem! Ne hívjon minket, ha
  • Önt nem érdekli a munka minősége, csak túl akar esni rajta
  • Önnek nem fontos, hogy otthona biztonságos legyen
(Mi minden esetben magas minőségű munkát végzünk, és törekszünk arra, hogy az ajtó és a zár a lehető legjobban ellenálljon egy esetleges illetéktelen behatolónak.)

Viszont, ha a fenti két pont NEM igaz Önre, akkor Önnek mi vagyunk a legjobb választás.

Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Vigyázzon!
Sajnos mi is észrevettük, hogy az utóbbi időben rendkívül felhígult a zárszerelői szakmai, rengetek kókler jelent meg a piacon, akik a kellő szakmai tapasztalat és szakképzettség nélkül dolgoznak, szerte az országban.

Ezért szeretnénk Önt biztosítani arról, hogyha minket hív ki a javításhoz, biztosan elkerülheti ezeket a kóklereket, hiszen már több mint 14 év tapasztalat és megszámlálhatatlan zárcsere van mögöttünk.

Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Kiszállás és munkadíj együttesen 6.500-Ft
Tények betörőkről, betörésekről
Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés. Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

Szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:

(Győr, Veszprém, Balatonfüred, Siófok, Dunaújváros, Székesfehérvár, Tata, Tatabánya, 15km-es körzetük és Budapest.)
Hívjon minket: +36 30 34 36 136!