Tudta Ön, hogy a betörések egyik közkedvelt végrehajtási formája a hengerzártörés, mely egyébként könnyedén megelőzhető lenne egy törésvédő pajzzsal?
A zárbetétek középen – ahol a rögzítőcsavar is található – nagyon el vannak vékonyítva, gyakorlatilag csak 3 mm anyagvastagság tartja össze a zárbetét külső és belső oldalát. Ennek következménye, hogy az ajtónkból kilógó zárbetét könnyű préda egy betörőnek. Gyakorlatilag egy fogóval eltörhető. A normál címkék könnyedén leszerelhetők, mivel kint vannak a rögzítő csavarok.

Tények betörőkről, betörésekről Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörésEzzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.
Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Tények betörőkről, betörésekről
A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

Hevederzárral drámaian csökkenti annak az esélyét, hogy betörjenek Önhöz.

Kérjen egy ingyenes helyszíni felmérést, amely után személyre szabott ajánlatot adunk, továbbá egyéb javaslatokat is teszünk otthona biztonságának növelése érdekében.

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket! – +36 30 34 36 136

Szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:

(Győr, Veszprém, Balatonfüred, Siófok, Dunaújváros, Székesfehérvár, Tata, Tatabánya, 15km-es körzetük és Budapest.)