Tökéletes védelem ajtó és zárcsere nélkül? Lehetséges ez?
Igen, biztonsági rácsok felszerelésével. Nem szükséges sem ajtót, sem pedig zárat cserélni, hiszen rácsaink tökéletes védelmet biztosítanak otthonának. Legyen szó akár egy társasházi lakásról vagy egy családi házról.

Rácsaink erős fémszelvény tokozattal rendelkeznek, melyeket a falba ültetett acél tüskékhez, hegesztve rögzítünk. A rácsajtóban két, egymástól független, erősített reteszzár működik, így stabilan tartva az ajtót, ami ellenáll a feszítésnek.

A zárakat biztonsági zárbetétek működtetik, amelyeket hegesztett törésvédővel látunk el. Továbbá minden rácsajtónk el van látva kiemelésgátlóval is.
Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Tények betörőkről, betörésekről
Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés. Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.

Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)

Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel

Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni. Hívjon most: +36 30 34 36 136.

Tudja, ha az Ön otthonának csak egy sima bejárati ajtaja van, akkor nem az a kérdés, hogy fel tudják-e azt törni, hanem az, hogy fel akarják-e törni. Az ilyen ajtók feltörése ugyanis gyerekjáték egy gyakorlott tolvajnak.

Főleg, ha ajtaja még törésvédő pajzzsal sem rendelkezik, mert akkor végképp egyszerű azt feltörnie egy betörőnek, hiszen a zárbetét végét egyszerűen meg tudja fogni egy fogóval és el tudja törni azt. Az ajtó nyitva is.

De, ha az otthona el lenne látva biztonsági rácsokkal, akkor Önnek nem kellene többet azon aggódni, ha elutazik, hogy biztonságban van-e a háza, ugyanis a betörők a könnyű célpontokat keresik, egy biztonsági rácsokkal ellátott ház pedig nem mondható annak.

Még ha a biztonsági rácsok ellenére is megpróbálna valaki betörni az otthonában, akkor is borítékolható, hogy az illetőnek nem fog sikerülni, mivel egy ilyen rácsot NEM lehet annyi idő alatt feltörni, hogy az egy betörőnek megérje.
Hívjon minket: +36 30 34 36 136!
Biztonsági rácsokkal drámaian lecsökkentheti annak az esélyét, hogy otthona célponttá váljon.
Kérjen egy ingyenes helyszíni felmérést, amely után személyre szabott ajánlatot adunk, továbbá egyéb javaslatokat is teszünk otthona biztonságának növelése érdekében.

Hívjon minket: +36 30 34 36 136!


Szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:

(Győr, Veszprém, Balatonfüred, Siófok, Dunaújváros, Székesfehérvár, Tata, Tatabánya, 15km-es körzetük és Budapest.)